Prefabrik Ev

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

It calculates the net quantities of prefabricated homes, in addition to the cost of the prefabricated residence that will manifest On top of that. You decide the quantities that are not included and change your finances appropriately. At this stage, If you're for the phase of examining prefabricated property rates, we will allow you to on this page about the most suitable prefabricated residence versions. If you are in search of a very trendy and suitable prefabricated dwelling, that you are in the correct area. my prefab dwelling this means you say.

Çok az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha Internet kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfileırdan çizim ve imalat olsun hiçbir sorun bulunmamaktadır.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında present day tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları 10 cm prefabrik ev kalınlığında straforlu panel prefabrik ev modelleri sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çok daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Prefabrik evlerin ömrünü bakımları belirlemektedir. Belirli aralıklarda binaların iç ve dış boyalarının yapılması gerekmektedir. Bu aralıklar betonarme evler için de gerekli olarak belirgin aralıklardır. Aynı zamanda kullanıma bağlı olarak binanın herhangi bir yerinde oluşacak bozulma durumunda bozulan malzeme çOkay düşük bir maliyete değiştirilebilmekte ve yerine yenisi takılabilmektedir.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev prefabrik ev modelleri modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki 1 veya two katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, 3 katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Yenilikçi yapı sisteminin geniş mekan sunumu avantajları prefabrik villaya konfor olarak yansıyor. Bilinen konut modellerindeki iç mekanı daraltan çAlright yer kaplayan kolon ve kirişler bu yenilikçi sistemde geride kalıyor.

ÇAlright iyi ısı ve ses yalıtım özelliklerine sahip olan prefabrik evler soğBritish isles hava şartlarına karşı koruma sağlarken deprem gibi doğal afetlere karşı dayanıklı olmasıyla da güvenli bir kullanım oluşturuyor.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H prefabrik ev fiyatları şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çOkay severler.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap prefabrik ev fiyatları kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-nine ton arasında değişir.

Contemporary bir görünüme ve minimal bir tasarıma sahip olan tek katlı prefabrik ev seçenekleri, yaşam tarzında sadeliği belirlemiş kişilerin gardenımına koşuyor.

Report this wiki page